Tämä ohje on Anna-Leena Härkösen kirjasta Sopan syvin olemus. Ihanan tuoksuista ruokaa ja helppoa kuin mikä! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

651968.jpg

1 pkt (400 g)  pakasteseitä

n. 3 dl  Kuusamo-savujuustoa raasteena

2 dl  Valion fraiche 5 % (saa laittaa smetanaakin, jos uskaltaa)

3 rkl  sinappia

1 tl  suolaa

½ tl  valkopippuria

1 rkl  vehnäjauhoja

 

Ota sei jääkaappiin hyvissä ajoin, että ehtii vähän sulaa. Jos haluat, paloittele sei, itse laitoin valmiit palat sellaisenaan uunivuokaan. Sekoita kaikki muut aineet keskenään kastikkeeksi ja kaada kalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa. Lisäkkeeksi sopii vaikkapa herneet tai herne-maissi-paprika ja salaatti.